Thuisbezorgd Dronten, Restaurant Dronten, Eten en Drinken Dronten, Bezorgen Dronten
Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

AFHALEN & BEZORGEN 

warme maaltijden

Kerstmenu's voor thuis

Met Kerst kunnen er heerlijke 4-gangen menu's voor thuis worden besteld. Deze gerechten worden koud en zover mogelijk bereid afgeleverd, in ovenbestendige bakjes. Je hoeft het alleen nog in de oven te schuiven, de glazen te vullen en de tafel feestelijk te dekken. Deze menu's en de borrelschaal zijn te bestellen t/m maandag 20 december en vervolgens af te halen op 25 of 26 december tussen 12.30 en 13.30 uur. 

KERSTMENU 

'O, DENNEBOOM'

4 gangen diner v.a. 2 personen

Luxe brood om samen te delen 

met verschillende smeerseltjes

Carpaccio van het Waards​e weiderund met truffelmayonaise, groene grove pesto, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, rucola en zongedroogde tomaatjes. 

of

Visproeverij van gerookte zalm, gerookte makreelfilet en knoflookgarnaaltjes.


Runderstoofpotje, geserveerd met oma's stoofperen,  witlof met ham en gegratineerd met kaas, heerlijke aardappeltjes en verse rauwkostsalade.

Als dessert een heerlijke Tiramisu

€ 39,50 per persoon

De carpaccio en de visproeverij is klaar om gegeten te worden.  Het broodje,  het stoofpotje, de groenten en aardappeltjes worden meegegeven in ovenbestendige schalen en  hoeven alleen nog in de oven verder te garen.  De salade en het dessert kunnen meteen genuttigd worden. 


Bestel hier je Kerstmenu 'O, DENNEBOOM'

KERSTMENU

'JINGLE BELLS'

4 gangen diner v.a. 2 personen

Luxe brood om samen te delen 

met verschillende smeerseltjes

Carpaccio van het Waardse​ weiderund met truffelmayonaise, grove pesto, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, rucola en zongedroogde tomaatjes.

of

Visproeverij van gerookte zalm, gerookte makreelfilet en knoflookgarnaaltjes.


Het hoofdgerecht bestaat uit een mix van 3 gerechten t.w.  Ossenhaasmedaillons van het Waardse weiderund, Noorse zalmfilet met huid en een black tiger Gamba's. Daarbij wordt geserveerd oma's stoofperen, witlof met ham en gegratineerd met kaas, heerlijke aardappeltjes en verse rauwkostsalade.

Als dessert een heerlijke Tiramisu

€ 47,50 per persoon

De carpaccio en de visproeverij is klaar om gegeten te worden. Het broodje moet nog even worden afgebakken in de oven. De ossenhaas moet nog even in een pannetje worden gebakken. De zalmfilet en de gamba is gemarineerd en al een beetje voorgegaard. Deze kan zo in de oven worden geschoven om verder te garen.  

Dit geldt ook voor de groenten en aardappeltjes. De salade is al kant en klaar om gegeten te worden en zo ook het dessert.   

Bestel hier je Kerstmenu 'JINGLE BELLS'

Borrelschaal

Een schaal vol met heerlijke hapjes voor bij de borrel. 

De hapjes zijn koud en bestaan uit gerookte makreel, gerookte zalm, knoflookgarnaaltjes, mix van verschillende vleessoorten, 

gedroogde worst, brie, olijven, nootjes, luxe vers afgebakken brood, aioli, kruidenboter en tapenade. De schaal is voor 2 tot 4 personen.

€ 34,50 per schaal

Bestel Borrelhapjesschaal