Thuisbezorgd Dronten, Restaurant Dronten, Eten en Drinken Dronten, Bezorgen Dronten
Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Heerlijk terras aan het Meerpaalplein

Feestmenu's en borrelschaal voor thuis

Voor feestelijke momenten kunnen er heerlijke 4-gangen menu's voor thuis worden besteld. Deze gerechten worden koud en zover mogelijk bereid afgeleverd, in ovenbestendige bakjes. Je hoeft het alleen nog in de oven te schuiven, de glazen te vullen en de tafel feestelijk te dekken. Deze menu's en de borrelschaal zijn minimaal 2 dagen van te voren te bestellen. Je kunt ze afhalen en in het dorp Dronten bezorgen wij het ook.  

FEESTMENU 

DRONTEN

4 gangen diner v.a. 2 personen

Luxe brood om samen te delen 

met verschillende smeerseltjes

Carpaccio van het Waards​ weiderund, met truffelmayonaise, groene grove pesto, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, rucola en zongedroogde tomaatjes. 


Mixed grill van varkenshaas, kipfilet piri piri en spare ribs, geserveerd met wokgroenten,  aardappeltjes en verse rauwkostsalade.

Als dessert een heerlijke Tiramisu

€ 37,50 per persoon

De carpaccio is klaar om gegeten te worden.  Het broodje,  het vlees, de groenten en aardappeltjes worden meegegeven in ovenbestendige schalen en  hoeven alleen nog in de oven verder te garen.  De salade en het dessert kunnen meteen genuttigd worden. 


Bestel hier je Feestmenu DRONTEN

FEESTMENU

SUYDERSEE

4 gangen diner v.a. 2 personen

Luxe brood om samen te delen 

met verschillende smeerseltjes

Heerlijk, rijkgevulde Bretonse vissoep


Noorse zalmfilet op de huid, wokgroenten, aardappeltjes en verse rauwkostsalade. 

Als dessert een heerlijke Tiramisu

€ 37,50 per persoon

Het broodje moet nog even worden afgebakken in de oven. De soep kan opgewarmd worden in een pannetje. De zalmfilet is gemarineerd en al een beetje voorgegaard. Deze kan zo in de oven worden geschoven om verder te garen.  

De groenten en aardappeltjes hoeven alleen nog in de oven verder te garen. De salade is al kant en klaar om gegeten te worden en zo ook het dessert.   

Bestel hier je Feestmenu SUYDERSEE

Borrelschaal

Een schaal vol met heerlijke hapjes voor bij de borrel. 

De hapjes zijn koud en bestaan uit gerookte makreel, gerookte zalm, knoflookgarnaaltjes, mix van verschillende vleessoorten, 

gedroogde worst, brie, olijven, nootjes, luxe vers afgebakken brood, aioli, kruidenboter en tapenade. De schaal is voor 2 tot 4 personen.

€ 32,50 per schaal

Bestel Borrelhapjesschaal

0