Bistro Remke
Kerstmenu's + Borrelhapjesschaal
Het is niet meer mogelijk om kerstmenu's te bestellen voor 24, 25 en 26 december.
De borrelschaal kan nog wel worden besteld.
Kerstmenu's + Borrelhapjesschaal
Het is niet meer mogelijk om kerstmenu's te bestellen voor 24, 25 en 26 december.
De borrelschaal kan nog wel worden besteld.
Kerst vieren in deze bijzondere tijd willen we graag aangenaam maken.
Daarom hebben we voor deze bijzondere Kerst een 4-tal kerstmenu's (4-gangen) en een borrelhapjesschaal samengesteld.
De borrelschaal kan alle dagen van het jaar worden besteld en voor 31 december geldt afhalen tussen 12.00 en 14.00 uur.
De Kerstmenu's zijn tot 17 december online te bestellen en af te halen op 24, 25 en 26 december tussen 12.00 en 14.00 uur.
Deze gerechten worden koud en zoveel mogelijk klaar afgeleverd, in ovenbestendige bakjes.
Je hoeft alleen nog iets in de oven te schuiven, de glazen te vullen en de tafel feestelijk te dekken.
Zo wordt Kerst 2020 toch nog een warme, gezellige tijd samen. Meer info? Bel: 0321 701973 of mail: [email protected]
Kerst vieren in deze bijzondere tijd willen we graag aangenaam maken.
Daarom hebben we voor deze bijzondere Kerst een 4-tal kerstmenu's (4-gangen) en een borrelhapjesschaal samengesteld.
De borrelschaal kan alle dagen van het jaar worden besteld en voor 31 december geldt afhalen tussen 12.00 en 14.00 uur.
De Kerstmenu's zijn tot 17 december online te bestellen en af te halen op 24, 25 en 26 december tussen 12.00 en 14.00 uur.
Deze gerechten worden koud en zoveel mogelijk klaar afgeleverd, in ovenbestendige bakjes.
Je hoeft alleen nog iets in de oven te schuiven, de glazen te vullen en de tafel feestelijk te dekken.
Zo wordt Kerst 2020 toch nog een warme, gezellige tijd samen. Meer info? Bel: 0321 701973 of mail: [email protected]
KERSTMENU
DE LUXE
KERSTMENU
DE LUXE
4 gangen diner v.a. 2 personen
4 gangen diner v.a. 2 personen
Luxe brood om samen te delen
met verschillende smeerseltjes
Visproeverij van gerookte zalm, gerookte makreelfilet en knoflookgarnaaltjes.
Het hoofdgerecht is een mix van 3 gerechten:
- Ossenhaasmedaillons
- Noorse zalmfilet
- Gamba's
geserveerd met witlof uit de oven, aardappeltjes en verse rauwkostsalade.
Als dessert een heerlijke traditionele Tiramisu
€ 47,50 per persoon
De Ossenhaasmedaillons moeten nog even in de pan worden gebakken.
De zalmfilet, gamba's, groenten en aardappeltjes hoeven alleen nog in de oven te garen.
KERSTMENU
JINGLE BELLS
KERSTMENU
JINGLE BELLS
4 gangen diner v.a. 2 personen
4 gangen diner v.a. 2 personen
Luxe brood om samen te delen
met verschillende smeerseltjes
Visproeverij van gerookte zalm, gerookte makreelfilet en knoflookgarnaaltjes.
Runderstoofpot met oma's stoofperen, witlof uit de oven, aardappeltjes en verse rauwkostsalade.
Als dessert een heerlijke traditionele Tiramisu
€ 39,50 per persoon
Het runderstoofpotje hoeft alleen opgewarmd te worden in de oven, magnetron of pannetje op het kooktoestel.
De groenten en aardappeltjes hoeven alleen nog in de oven verder te garen.
KERSTMENU
O, DENNEBOOM
KERSTMENU
O, DENNEBOOM
4 gangen diner v.a. 2 personen
4 gangen diner v.a. 2 personen
Luxe brood om samen te delen
met verschillende smeerseltjes
Carpaccio van het Waards weiderund, met truffelmayonaise, groene grove pesto, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, rucola en zongedroogde tomaatjes.
Runderstoofpot met oma's stoofperen, witlof uit de oven, aardappeltjes en verse rauwkostsalade.
Als dessert een heerlijke traditionele Tiramisu
€ 37,50 per persoon
Het runderstoofpotje hoeft alleen opgewarmd te worden in de oven, magnetron of pannetje op het kooktoestel.
De groenten en aardappeltjes hoeven alleen nog in de oven verder te garen.
KERSTMENU
WHITE CHRISTMAS
KERSTMENU
WHITE CHRISTMAS
4 gangen diner v.a. 2 personen
4 gangen diner v.a. 2 personen
Luxe brood om samen te delen
met verschillende smeerseltjes
Heerlijke vissoep, rijkelijk gevuld
Noorse zalmfilet op de huid, vissausje, witlof uit de oven, aardappeltjes en verse rauwkostsalade.
Als dessert een heerlijke traditionele Tiramisu
€ 39,50 per persoon
De vissoep kan opgewarmd worden in een pannetje. De zalmfilet is gemarineerd en al een beetje voorgegaard. Deze kan zo in de oven worden geschoven om verder te garen.
Het vissausje kan opgewarmd worden in magnetron of pannetje.
De groenten en aardappeltjes hoeven alleen nog in de oven verder te garen.